Gekneusde knieschijf

Al het vallen en opstaan in Axel heeft mijn knie geen goed gedaan. De arts en fysio constateren beiden een gekneusde knieschijf. Pijnlijk maar et rust gaat het over…..

Rust dat kan echt niet. 4 juni moeten we ons kwalificeren voor het EK op de baan in Portugal. Afgesproken wordt dat ik rustig train en dagelijks de fysio zal bezoeken. Op 27, 29 en 30 mei staan baantraningen gepland.

De eerste training op 27 mei valt in het water. Het gaat simpelweg niet. Daar ter plekke een behandeling ondergaan door de fysiotherapeut. 28 mei langs de Romei en 29 mei naar ALkmaar voor een tweedaagse training. De trainingen gaan ronduit slecht. Vrijdags gaat het wat beter maar ik doe nog teveel met mijn rechterbeen. Links ontzie ik kennelijk. Op vrijdagmiddag weer langs de fysio en zaterdag een dagje rust. Zondags een toertje met TC de Liemers en een halfuur op de rollen…..  Niet dus.

Het gaat niet, pijn in de knie. Contact met Klaas Balk en Peter Schep. De kwalificatie staat op de tocht. Maandgas langs de fysio en anderhalf uur op de fiets. Het gaat redelijk. Dinsdag hetzelfde rondje, fysio en fiets. Het gaat al wat beter….. Morgen wordt spannend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.